Dormitor Bralani XIX

  EAN-13:

  4 889 lei

  Cumpără în rate acum de la 815 lei pe lună

  Selecteaza culoarea:
  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Colecția Bralani înseamnă minimalism complet și modernism! Așadar, dacă îți dorești să îți amenajezi dormitorul în acest stil, alege mobila de dormitor Bralani. Din set fac parte:

  Un dulap cu două uși. Dulapul pentru dormitor a fost dotat cu tijă pentru umerașe, astfel poți preveni mototolirea hainelor și le vei păstra în ordine. Partea superioară a dulapului are o poliță încăpătoare.

  O comodă de designer. Comoda se diferențiază prin așezarea interesantă a polițelor și insertul din sticlă călită. Această combinație conferă comodei un aspect foarte original și modern! Poți sublinia și mai mult acest efect, alegând opțiunea suplimentară - luminile LED.

  Noptiere. Două noptiere minimaliste sunt un supliment pe fiecare parte a patului. Au sertare, care vor fi desigur utile pentru mărunțișuri.

  Pat tapițat. În set se găsește un pat dotat cu somieră metalică, rabatabilă. În interiorul patului a fost amplasat un recipient mare pentru lenjerie.

  Kitul contine:

  • Comoda Bralani BR01: latime: 100 cm, inaltime: 107 cm, adancime: 35 cm 
  • Noptiera Bralani BR06: latime: 40 cm, inaltime: 45 cm, adancime: 40 cm - x 2,
  • Dulap Bralani BR09: latime: 80 cm, inaltime: 200 cm, adancime: 52 cm,
  • Pat BR10: latime: 215 cm, inaltime: 175 cm adancime: 92 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • corp: PAL laminat 16mm,
  • fronturi: PAL laminat cu luciu 15mm,
  • marginile PVC,
  • fara manere,
  • posibilitatea de a cumpara iluminat LED pe culoarea alba sau albastra,
  • sticlă securizata - vitrina,
  • fara sistemul de prindere in perete, fara stifturile de montare (clientul trebuie sa isi achizitioneze suplimentar)
  • Dulap - deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",

  Garantie: 24 luni

  Tip dulapusa basculanta
  Pentru depozitarecontine sertar pentru lenjerie
  Suprafata de dormit200x160
  Tip patpat dublu
  Latime dulapului80

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Dormitor Bralani XIX

  Dormitor Bralani XIX

  Unitate de perete mobila Bralani:

  Produse similare:

  24 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate

  Vezi toate